Από τα βάθη του χρόνου μια φρέσκια ματιά στην παράδοση της ρετσίνας.
Το σταφύλι Σαββατιανό,από την καρδιά της Γης των Μεσογείων,τους αμπελώνες του Μαρκόπουλου.
Το ρετσίνι,κεντημένο από τα πευκοδάση του Μαρκό στις πλαγιές της Βραυρώνας και της Μερέντας.
Η αλεπού,σαν το αμπέλι,πρωταθλήτριας επιβίωσης στο φτενό,άνυνδρο-και γι'αυτό-μεστό τοπίο της γης των Μεσογείων.
Ανάλαφρη,δροσερή,απαραίτητη συνοδός για κάθε πιάτο της Μεσογειακής Κουζίνας,πίνεται στους 8 ως 12 οC.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου