Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

CHATEAU PORTO CARRAS

CHATEAU PORTO CARRAS

Τύπος Κρασιού:Ερυθρός,ξηρός,Ο.Π.Α.Π.,Πλαγιές Μελίτωνος.

Ποικιλιακή Σύνθεση:Cabernet Sauvignon,Cabernet Franc,Merlot,Λυμνιό.
Παραγωγική διαδικασία:Εφαρμόζεται η κλασική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης με χρήση ζυμών για 6-8 ημέρες και σε θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 30 βαθμούς κελσίου.
Ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση και ωρίμανση του οίνου σε δρύινα βαρέλια για 12-18 μήνες και συνέχεια σε φιάλες για ένα περίπου χρόνο στις υπόγειες κάβες μας.

Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:Έντονο βαθύ κόκκινο χρώμα με μωβ ανταύγειες.
Σύνθετο αρωματικά με καθαρή μύτη και αρώματα φρούτων να κυριαρχούν.
Αρμονικά δεμένο το ξύλο στη μύτη και στο στόμα.
Πλούσιο και γεμάτο με επίγευση που διαρκεί.
Κατάλληλο για παλαίωση.

Αλκοολικός Βαθμός:13%.

Συνδυασμοί:Συνοδεύει ιδανικά εκλεκτό κυνήγι,κόκκινα κρέατα με περίπλοκες σάλτσες.

Σερβίρεται:Στους 17-19 βαθμούς κελσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου