Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

SYRAH PORTO CARRAS

SYRAH PORTO CARRAS

Τύπος Κρασιού: Ερυθρός Ξηρός ,Τοπικός Οίνος Σιθωνίας.

Ποικιλιακή Σύνθεση: Syrah.

Παραγωγική διαδικασία: Εφαρμόζεται η κλασική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης με χρήση ζυμών για 6-8 ημέρες και σε θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 30 βαθμούς κελσίου.
Ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση και ωρίμανση του οίνου σε δρύινα βαρέλια για 12-18 μήνες και συνέχεια σε φιάλες για ένα περίπου χρόνο στις υπόγειες κάβες μας.

Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Σκούρο βαθύ κόκκινο χρώμα.
Έντονο και σύνθετο άρωμα βιολέτας,γαρυφάλου και πιπεριάς.
Πλούσιο και λιπαρό στο στόμα με μακρυά επίγευση.

Αλκοολικός Βαθμός: 13.5%.

Συνδυασμοί: Συνοδεύει ιδανικά ψητά κρέατα και γλυκά.

Σερβίρεται: Στους 17-19 βαθμούς κελσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου