Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

CHIVAS REGAL 18 Y.O.

Chivas Regal 18 Y.O. Gold Signature......the art of blending.

Τρία πράγματα είναι απαραίτητα για να δημιουργηθεί ένα ουίσκι ανεκτίμητης αξίας: Εμπειρία, Έμπνευση, Υπομονή.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Εμπειρία που προέρχεται από το Speyside της Σκοτίας.
Έναν τόπο που διακρίνεται για το τέλειο κριθάρι που παράγει,το καθαρό νερό της φημισμένης πηγής του,αλλά και το ήπιο κλίμα του,που είναι ιδανικό για την παλαίωση του ουίσκι.
Εκεί,ωριμάζουν εκατοντάδες βαρέλια από τα οποία επιλέγονται προσεκτικά τα πλουσιότερα και αποθηκεύονται για να δημιουργηθεί το Chivas Regal 18 ετών.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ
Έμπνευση για την επιλογή των μοναδικών malts που διαμορφώνουν τον πλούσιο και μοναδικό χαρακτήρα του.

Strathisla Single Malt 18 Y.O.
Από το παλαιότερο σε λειτουργία αποστακτήριο των Highlands,προέρχεται ένα απόλυτα ισορροπημένο, πλούσιο και φρουτώδες malt ουίσκι.

Longmorn Single Malt 18 Y.O.
Ιδιαίτερα σεβαστό από τους connoisseurs του είδους,το αποστακτήριο προσφέρει ένα malt με ολοκληρωμένο χαρακτήρα και εκλεπτυσμένες νότες λουλουδιών.
Έτσι το Chivas Regal 18 Y.O. χαρακτηρίζεται από βελούδινη γεύση πικρής σοκολάτας με ελαφριά αίσθηση καπνού,πλούσιο άρωμα ξηρών φρούτων και καραμέλας βουτύρου,καταλήγοντας σε μια γλυκιά και ατέρμονη επίγευση.

ΥΠΟΜΟΝΗ
Υπομονή για να ολοκληρωθεί η απαραίτητη ωρίμανση.
Κάθε σταγόνα Chivas Regal 18 Y.O.έχει ωριμάσει για τουλάχιστον 18 χρόνια σε προσεκτικά επιλεγμένα δρύινα βαρέλια,προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι με το πέρασμα του χρόνου θα αναπτύξει μία αξεπέραστη ολοκληρωμένη απαλότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου